GZ-Psycholoog volwassenen

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een BIG geregistreerd psycholoog voor onze volwassene zorg. Je werkt dagelijks in de eerstelijnszorg voor volwassene met een grote diversiteit van aanmeldredenen. Je bent behandelaar en ziet 6 cliënten op een dag. Daarnaast sluit je aan bij de maandelijkse MDO’s met huisartsenpraktijken. Je behandelt volwassen cliënten met technieken zoals CGT, E-health, EMDR, schematherapie, oplossingsgericht, enzovoorts.  

Binnen de zorggroep van de huisartsen van Zorroo zijn wij al meer dan 10 jaar vast onderdeel van de ketenzorg. Deze heeft tot nu toe ook alle veranderingen in de zorg doorstaan. Doel van het zogenaamde zorroo project is de instroom van cliënten in de sGGZ verminderen en dit is zeer succesvol (meer dan 70% afname van doorverwijzing) . Dit wordt mede bereikt door het feit dat je als behandelaar veel meer mogelijkheden krijgt voor behandeling (eerdere inclusie, langere behandeltijd, nauwe samenwerking en elke maand overleg met huisarts en POH-GGZ van de client, psychiater en multi-discipliniar team waar maandelijks overleg mee is).  

 

Wat bieden wij: 

 • Vast contract conform CAO GGZ schaal 65 
 • Vakantiegeld, 13e maand, aansluiting bij pensioenfonds PFZW
 • Werken in een kleinschalige praktijk met divers team
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: 
  Volledige mogelijkheid om locatie onafhankelijk / thuis te werken;  
 • Volledige secretariële ondersteuning voor agendabeheer en cliënt contact;  
 • Regelmatig informeel contact met het brede team collega’s; 
 • Volop ruimte voor eigen ontwikkeling; 
 • Hoge mate van autonoom kunnen werken.

Wat kun jij ons bieden?

 • Minimaal 24 uur tot 36 uur beschikbaar; 
 • Geregistreerd gezondheidszorg psycholoog in BIG register; 
 • Je hebt digitale skills voor E-health, maar ook om in een ver gedigitaliseerde praktijk te werken (we streven naar papierloos werken) 
 • Je hebt affiniteit met het werken met de doelgroep (Eerstelijnszorg) en kunt goed samenwerken.  

Sollicitatieprocedure 

Graag ontvangen we een (korte) motivatie brief en CV of bijgewerkt linked-in profiel waar je opleidingen en werkervaring uit blijken. De sollicitaties worden bij binnenkomst beoordeeld en bij voldoen aan de eisen plannen we 2 gesprekken. 1 gesprek is met de praktijkhouders en een tweede gesprek is met 2 teamleden (toekomstige collega’s) waarbij wederzijds kennis maken en wensen en verwachtingen uitwisselen het doel is.  

 Voorafgaand aan de betrekking wordt een VOG aangevraagd en het BIG register geraadpleegd.  

 

Direct solliciteren:

Solliciteer direct 1

Interesse? 

Hebben wij je interesse gewekt? Graag ontvangen wij een sollicitatiebrief met motivatie voor onze praktijk en een CV via de website www.ontzorgt.nl

We beoordelen je sollicitatie zodra hij binnen is en nodigen je uit voor gesprek wanneer je voldoet aan de functie. We voeren meerdere gesprekken waarbij je de praktijkhouder(s) ontmoet maar ook medebehandelaren. Deze procedure wordt door ons secretariaat ingepland. Het eerste gesprek kan in avond plaats vinden en/of via Teams. Tenminste één van de gesprekken is face to face. 

Ennuh, bel gerust als je vragen hebt!

--

Ongeldige invoer

Invalid Input

 

Gerelateerde pagina's