Masterpsycholoog volwassenen

Ben jij die masterpsycholoog die wilt werken in een zelfkritische, snelgroeiende praktijk? En wil je ons volwassenteam komen versterken? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

 

Wat bieden wij?

Ontzorgt! biedt jou de mogelijkheid om ervaring op te doen in de volwassenen zorg, waarin je gebruik maakt van de meest recente wetenschappelijke inzichten. Wij geloven in de ‘scientist practitioner’. Werken in de gezondheidszorg betekent zorgdragen voor cliënten. Nogal vaak ontstaat er dan een kloof tussen het wetenschappelijke denken aan de ene kant en de cliënt die niet in dat plaatje past aan de andere kant. Wij zorgen er met jou voor dat je die twee fronten met elkaar kan blijven combineren.

Praktijk- en wetenschappelijke kennis is gelijkwaardig aan elkaar. Goede zorg is altijd een combinatie van inzichten. De scientist-practitioner is voortdurend bezig met de vraag of hij het goede wel goed genoeg doet. Wetenschappelijke methoden helpen die vraag telkens te stellen en vervolgens te beantwoorden. Beantwoording vindt plaats op basis van informatie uit de relevante wetenschappelijke literatuur. Beoordeling vindt daarnaast plaats op basis van reflectie op je eigen professionele handelen, en systematische analyse daarvan.

De werkzaamheden bestaan uit passende behandeling geven aan volwassenen volgens de richtlijnen van de Generalistische GGZ. In de regio zijn speciale projecten ontwikkeld waardoor behandeling van volwassenen altijd kortdurend is van aard, zonder dat de DSM diagnose als inclusie geldt. De verwachting is dat je evidence-based werkt, waarbij je o.a. gebruik maakt van e-Health programma’s en ROM metingen. Je bent een katalysator voor de cliënt, waarbij je de cliënt altijd weer de goede richting op helpt, ook als dit een andere/ zwaardere route betekent zoals de SGGZ.

 

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een vriendelijke en gastvrije persoonlijkheid;
  • Je bent zelfstandig ingesteld;
  • Je bent flexibel;

 

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde universitaire master opleiding in de psychologie of pedagogiek;
  • Je bent in het bezit van een CGt basisopleiding of gelijkwaardig;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;

 

Inschaling

  • Je wordt met CGt opleiding ingeschaald op (aanloop)schaal 60 en doorloopt vervolgens de schalen zoals intern door onze praktijk geformuleerd
  • Soort dienstverband: Deeltijd, Bepaalde Tijd

Interesse?

Op onze website www.pptimmers.nl staat meer informatie over onze praktijk en hoe wij behandelen. Boom psychologie heeft een mooi overzichtsartikel online staan over het gebruik van de term scientist practitioner, geschreven door Giel Hutschemaekers, o.a. op te vragen bij ons.

Hebben wij je interesse gewekt? Graag ontvangen wij een sollicitatie brief met motivatie voor onze praktijk en een CV.

 

Direct solliciteren:

Solliciteer direct 1

Interesse? 

Hebben wij je interesse gewekt? Graag ontvangen wij een sollicitatiebrief met motivatie voor onze praktijk en een CV via de website www.ontzorgt.nl

We beoordelen je sollicitatie zodra hij binnen is en nodigen je uit voor gesprek wanneer je voldoet aan de functie. We voeren meerdere gesprekken waarbij je de praktijkhouder(s) ontmoet maar ook medebehandelaren. Deze procedure wordt door ons secretariaat ingepland. Het eerste gesprek kan in avond plaats vinden en/of via Teams. Tenminste één van de gesprekken is face to face. 

Ennuh, bel gerust als je vragen hebt!

--

Ongeldige invoer

Invalid Input

Gerelateerde pagina's