Psychomotorische Therapeut (PMT)

Ben jij PMT-therapeut en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je geinteresseerd als ZZP? Wellicht is deze vacature iets voor jou! We stellen ons graag even voor.

Over ONTZORGT

Ontzorgt! heeft een breed aanbod voor ouders, kinderen en volwassenen. Allemaal onder 1 dak. Met een verpleegkundig specialist GGZ, (GZ-)psychologen, pedagogen, thuisbehandelaars, PMT therapeuten en activiteitenbegeleiding hebben we alle kennis en mogelijkheden om een zeer breed spectrum van zorg te bieden. Onze missie is om gezinnen in Oosterhout, Geertruidenberg en omgeving te ontzorgen. Ons middel is zo breed mogelijke zorg bieden van behandeling tot begeleiding, kleinschalig van opzet. Dit doen we door goede zorg op maat te bieden en volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. Waarin we ook vernieuwend en innovatief zijn, en soms een tikkeltje eigenwijs om de cliënt de beste zorg te bieden. Om dit doel te kunnen bereiken werkt de praktijk in jeugdhulp van gemeente WBO onder diverse zorgcodes en in de Generalistische GGZ voor volwassenen.

Wat bieden wij?

Ontzorgt! biedt jou de mogelijkheid om ervaring op te doen in de doelgroep jeugd, waarbij je als onderdeel van het behandelplan van de regiebehandelaar kindgerichte behandeling geeft. Binnen deze praktijk wordt nauw samengewerkt tussen regie- en behandelaar. Vaak zijn de ouders in behandeling van de psycholoog en komt het kind individueel bij jou. Het behandelplan is volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten gevormd waarin PMT een rol inneemt van complementaire zorg, dus aanvulling op de behandeling. De doelen worden opgesteld door de regiebehandelaar, de invulling is aan de therapeut om te geven.

Als PMT therapeut kom je te werken in ons outreachend team van behandelaren en begeleiders die ook buiten de therapie ruimte zorg op maat bieden. De functie is voor 16-24 uur per week en tijdens de Leren door Ervaring weekenden kun je ook op de zaterdagen worden ingedeeld.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een vriendelijke en gastvrije persoonlijkheid;
  • Je bent zelfstandig ingesteld;
  • Je bent flexibel;

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde PMT-opleiding op HBO niveau;
  • Je weet gebruik te maken van je krachten en interesses om de therapie inhoud te geven;
  • Je bent bereid jezelf op de hoogte te laten stellen van de plaats van therapie binnen wet- en regelgeving;

Inschaling

  • Je wordt afhankelijk van ervaring en competenties ingeschaald op schaal 55 en doorloopt vervolgens de schalen zoals intern door onze praktijk geformuleerd
  • We staan ook open voor ZZP-ers die het team vanuit eigen ondernemerschap wil komen versterken.

Interesse?
Op onze websites www.pptimmers.nl, ontzorgt.nl en lerendoorervaring.nl staat meer informatie over de specifieke onderdelen van Ontzorgt! en hoe wij behandelen.

 

Direct solliciteren:

Solliciteer direct 1

Interesse? 

Hebben wij je interesse gewekt? Graag ontvangen wij een sollicitatiebrief met motivatie voor onze praktijk en een CV via de website www.ontzorgt.nl

We beoordelen je sollicitatie zodra hij binnen is en nodigen je uit voor gesprek wanneer je voldoet aan de functie. We voeren meerdere gesprekken waarbij je de praktijkhouder(s) ontmoet maar ook medebehandelaren. Deze procedure wordt door ons secretariaat ingepland. Het eerste gesprek kan in avond plaats vinden en/of via Teams. Tenminste één van de gesprekken is face to face. 

Ennuh, bel gerust als je vragen hebt!

--

Ongeldige invoer

Invalid Input

Gerelateerde pagina's