Onderzoek Fleur en Fleur

Beste meneer/mevrouw,
 
Wij zijn Fleur van Tilborg en Fleur Aldenzee, twee studenten van de opleiding pedagogiek aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Op dit moment zijn wij bezig met onze afstudeeropdracht binnen Ontzorgt!, dit over de werkwijze die gehanteerd wordt. Voor dit onderzoek vinden wij het van belang dat uw perspectief wordt meegenomen en zouden we u willen vragen of u hierover onderstaande mentimer zou willen invullen.
 
Wat is precies de werkwijze van Ontzorgt?
Binnen Ontzorgt! wordt ontschot gewerkt. Deze werkwijze houdt in dat er minder in domeinen wordt gedacht en dat de samenwerking tussen professionals, instellingen en behandellijnen voor de zorgvraag van de client worden bevorderd.  Normaliter zou een cliënt met een zorgvraag bij verschillende zorginstellingen lopen. Ontzorgt biedt meerdere soorten zorg, waardoor een cliënt alleen binnen deze zorginstelling loopt.

Ontzorgt! hoopt hiermee dat cliënten niet meerdere keren hun verhaal opnieuw hoeven te doen bij verschillende organisaties, maar dat ze zich door een organisatie gehoord voelen en zij alle zorg krijgen die zij nodig hebben .
 
Dit vormt de kern van dit onderzoek, waarbij er dieper ingaan wordt op het concept van ‘ontschot werken’ binnen de praktijkorganisatie. Zijn de cliënten echt geholpen met een organisatie die inspeelt op de diverse zorgvragen? En zorgt ontschot werken ook echt voor een meer samenhangend zorgnetwerk? 
Deze scriptie verkent de effecten en ervaringen van cliënten en professionals die in relatie staan tot het ontschot werken binnen Ontzorgt. 

De vraag in de mentimeter richt zich op de wensen en behoeftes van u rondom deze werkwijze. Wat mist u op dit moment en zou u graag anders willen zien? Hier zijn wij benieuwd naar en kunt u als wens invullen in deze meter.

De link naar de mentimeter: https://www.menti.com/al783mgihntk
 
Alvast bedankt voor uw tijd!
 
Mochten er nog vragen zijn, mail ons gerust terug op;
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Met vriendelijke groet,
Fleur van Tilborg en Fleur Aldenzee

Gerelateerde pagina's