Havenrijck Ontzorgt!

Havenrijck Ontzorgt!

Laatst geupdate: 05-04-2023

Welkom beste Havenrijcker! 
Lees hier de samenvatting van wat er besproken is tijdens de ondernemers bijeenkomst. 

Mocht je nog vragen hebben, stuur een mail via het contactformulier.
Image

Een korte update

Op 28 maart hebben we de ondernemers een voorstel gedaan om de zorgaanbieders in Havenrijck te gaan faciliteren met een Ontzorgt! Pakket. Op deze pagina leggen we het nog een keer uit.

We doen het samen! 

Je kunt jouw organisatie meteen inschrijven voor het Havenrijck Ontzorgt! Pakket. Na de inschrijving sturen we een standaard contract die getekend retour gestuurd mag worden. 

We facturen dan, afhankelijk van wat je kiest, per maand of per jaar. Het jaar bedrag is 10% lager dan betalen per maand, een extra korting dus. Door per jaar te betalen, verlaagd dat de administratieve druk op Ontzorgt! Dat is een beloning waard, vinden wij.

Wat nu?
Je krijgt van het secretariaat van PPTimmers een SLA, service level agreement toegestuurd. Dat is een overeenkomst die je digitaal kunt invullen en ondertekenen.

Na ontvangst sturen wij de factuur op met een betaallink om direct te kunnen betalen zodat we meteen aan de slag kunnen. 


Image

Meer informatie

Image

Betrouwbaar internet

We weten allemaal hoe fijn het is om stabiel, snel en betrouwbaar internet te hebben. Dat is wat we gaan inrichten zodra de ondernemers van Havenrijck akkoord zijn. 

Fijn werkklimaat

We zorgen samen met de eigenaar van het pand ervoor dat het werkklimaat centraal beheerd wordt, maar dat je als zorgondernemer gewoon ook zelf kunt bepalen wanneer het een tandje warmer of kouder mag. Ook goed om stroomkosten en dus het milieu een beetje te helpen. 
Image
Image

Narrow casting

Op  de locatie Havenrijck hangen een aantal schermen. Deze willen we gaan voorzien van informatie van jouw onderneming. Dat beheren we ook op afstand zodat het ook eenvoudig aan te passen is. 

Kopieer- en scanfaciliteiten

Geen kantooromgeving zonder scan- en kopieerfaciliteiten. Hoewel we natuurlijk willen letten op papierverbruik willen we jouw werknemers en onderneming faciliteren met een print en kopieerfunctie. Daarnaast zorgen we ervoor dat je documenten veilig kunt scannen en mailen naar jezelf.
Image
Image

Een kopje koffie of thee

We willen dat iedereen het zo fijn mogelijk heeft als ze Havenrijck bezoeken. Dat betekent dat we gasten en de mensen die in het gezondheidscentrum werken gaan faciliteren met koffie, thee en water. Geen zorgen over voorraad en alles in fair use. 

De vergoeding voor Ontzorgt!

De vergoeding die we vragen is vooral gebaseerd op de facilitering van wifi, narrowcasting, koffie/thee, de verwarming en kopieer- en print faciliteit. 

Dat we vanuit Ontzorgt! een host willen inzetten is een echte plus en wordt niet teruggezien in de kostenberekening. 

Betaal per maand We gaan uit van een maandbedrag van €95,- inclusief BTW. Iedere maand zullen we dan een factuur sturen met een betaallink zodat we het extra makkelijk maken om te betalen. Per jaar ben je dan €1140,- inc. BTW kwijt. 

10% korting op het jaarbedrag 
Uiteraard is het mogelijk om per jaar te betalen. Dat scheelt Ontzorgt! veel administratiewerk en dat willen we belonen. Vandaar dat we een 10% korting bieden als je het jaarbedrag in één keer betaalt. Dat betekent dat je uiteindelijk een jaar bedrag overmaakt van €1026,- inclusief BTW.   
Image