VERVULD - Stage Psycholoog Volwassenen

We're hiring Vervuld! Stageplaats!
Schooljaar 2023-2024

Als je op zoek bent naar een uitdagende en lonende stage-ervaring binnen de psychologie, dan nodigen wij je uit om te solliciteren op onze stageplaats voor Volwassenen Psychologie.

Deze stageplaats is vervuld voor 2023-2024

Stage Volwassenen

Als student psychologie is er geen betere manier om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen dan door stage te lopen bij een gerenommeerde psychologen praktijk voor volwassenen. Hieronder volgen enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om stage te lopen bij Psychologen Praktijk Timmers, onderdeel van Ontzorgt! 

  1. Praktijkervaring: Een stage biedt je de mogelijkheid om je theoretische kennis in de praktijk toe te passen. Door te werken met echte cliënten leer je hoe je de verschillende theorieën en methoden die je in de klas hebt geleerd, kunt toepassen in de echte wereld.

  2. Professionele ontwikkeling: Een stage biedt je de kans om te leren van professionals die al jarenlang in het vak zitten. Je kunt vragen stellen, advies krijgen en feedback ontvangen om je professionele ontwikkeling te stimuleren.

  3. Netwerken: Stage lopen bij een psychologen praktijk voor volwassenen kan je in contact brengen met andere professionals en potentiële werkgevers. Het kan je ook helpen om te beslissen welke richting je wilt inslaan na je afstuderen.

  4. Referenties: Als je stage hebt gelopen bij een gerenommeerde praktijk, kun je deze ervaring op je cv zetten en dit kan je helpen om aangenomen te worden bij toekomstige werkgevers of gewoon te blijven natuurlijk.

  5. Persoonlijke groei: Werken met echte patiënten en cliënten kan een uitdaging zijn, maar het kan ook leiden tot persoonlijke groei en zelfbewustzijn. Het kan je ook helpen om je eigen communicatie- en luistervaardigheden te verbeteren.

Kortom, stage lopen bij een psychologen praktijk voor volwassenen kan een waardevolle ervaring zijn voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het kan je helpen om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen, je netwerk uit te breiden en je carrièremogelijkheden te verbeteren. Dus waar wacht je nog op? Neem contact op met een psychologen praktijk en begin vandaag nog met het opbouwen van waardevolle praktijkervaring.

Image

Voor alle stagiaires geldt: 

  • Je brengt een eigen laptop mee;
  • Wij geven stagevergoedingen conform CAO GGZ; 
  • Wij rekenen een schooljaar op jou van september tot meestal begin juli: als er afwijkende termijnen zijn geef het direct aan in je sollicitatie; 
  • Wij spannen ons in om jou een leerzame stage te geven zowel vakinhoudelijk als voor je persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor willen wij in jouw toekomst investeren en dat doen we met hart voor de zaak, compassie en respect. We verwachten hetzelfde van jou. 

Solliciteer direct 1

Interesse? 

Hebben wij je interesse gewekt? Graag ontvangen wij een sollicitatiebrief met motivatie voor onze praktijk en een CV via de website www.ontzorgt.nl

We beoordelen je sollicitatie zodra hij binnen is en nodigen je uit voor gesprek wanneer je voldoet aan de functie. We voeren meerdere gesprekken waarbij je de praktijkhouder(s) ontmoet maar ook medebehandelaren. Deze procedure wordt door ons secretariaat ingepland. Het eerste gesprek kan in avond plaats vinden en/of via Teams. Tenminste één van de gesprekken is face to face. 

Ennuh, bel gerust als je vragen hebt!

--

Ongeldige invoer

Invalid Input

Image

Gerelateerde pagina's