Ontzorgt! voor zorgprofessionals

Meedoen met Ontzorgt!

Ontzorgt zoekt legosteentjes en legobouwers! Zoals je bij onze manier van werken kan lezen, geloven wij in variatie en vooral in het blijven combineren van zorgtypes om zo te komen tot maatwerk. Ben jij een zorgprofessional en zie jij de toegevoegde waarde van ons concept? Dan willen we je graag ontmoeten.

Wij zijn op zoek naar steentjes dat zijn onze doeners. Zorgverleners, therapeuten, begeleiders, behandelaars noem maar op. Mensen met unieke kennis samen met collega’s vorm geven aan het bouwwerk van een zorgaanbod voor cliënten.

Daarnaast zijn wij op zoek naar bouwers. De visionairs die bedenken hoe het bouwwerk eruit moet zien en de blokjes bij elkaar gaat zoeken en bepaalt hoe. Dit zijn onze regiebehandelaars. Lijkt het jouw fantastisch om zo behandelteams en behandelingen vorm te geven? Durf jij het aan om creatief na te denken over hoe je met unieke combinaties van zorgverleners en methodieken dat effect bereikt wat je bij deze zorgvraag beoogd? Houdt je dus van variatie in je werk, teamwork, durf jij collega’s te betrekken omdat je wel weet wat je wilt bereiken maar hun nodig hebt voor het hoe? En kun jij ook bewonderend kijken naar wat sommige therapeuten bereiken en trots zijn op het overstijgende effect van de behandeling? Dan spreken we je heel graag.

Gerelateerde pagina's